Kolnes Rytterklubb

Stall Kolnes

Nyheter 2014 

 

Stevnestøtte 2014

(19.08.2014) Følgende stevner kvalifiserer til stevnestøtte i 2014:

Stevnestøtte 2014

 

Medlemsmøte 24. august

(19.08.2014) Det inviteres til medlemsmøte i Rytterstuen søndag 24. august kl 18.00. Vi kan tilby en spennende agenda, sosialt samvær og pizza! For å vite hvor mye pizza vi bør bestille, så ber vi dere sende en mail til: [email protected] innen fredag 22/8. Takk!

 

Lag til NM og KM i dressur 2014

(06.08.2014) NM-Lag i dressur og KM Individuelt og Lag går av stabelen 13-14 september 2014 (samme helgen). De som er kvalifiserte og interesserte i å stille på lag til NM og KM må sende mail til styret v/ Andrea: [email protected]

 

Bidrag til kiosken under stevner

(06.08.2014) Kolnes Rytterklubb har etter hvert opparbeidet seg en nokså innholdsrik kiosk med godt utvalg og høyt fokus på renhold. Vi er heller ikke så veldig dyre i forhold til mange andre.

Men det koster å drive kiosk når vi må kjøpe inn alle varene. Vi er derfor avhengig av medlemmenes dugnadsånd og etterlyser smarte og gode bidrag til kiosken. I tillegg til velsmakende kaker, så er det kjempeflott om noen kan bidra med mat i form av påsmurte baguetter, gryterett, pizzahorn for eksempel.

Vi gleder oss til å se hvor mange varianter vi kan få inn til neste stevne 6-7 september. På forhånd tusen takk!

Med vennlig hilsen oss i Styret
 

Vil du støtte Kolnes Rytterklubb?

Grasrotandelen er en flott måte å gi økonomisk støtte uten at det koster deg en krone ekstra!

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Kolnes Rytterklubb!

Se Vervebrev for fremgangsmåte

Ved å klikke på denne linken vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for Kolnes Rytterklubb!

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!

 

Sprangtrening for Heidi Holm

Heidi Holm tilbyr bakketrening på mandager og sprangtreninger på onsdager på Kolnes. Heidi tar i mot ryttere på alle nivåer. Interesserte bes ta kontakt med Hilde Eriksen (tlf. 900 66 652) eller Anne Birgitte Balle Tungland (tlf. 412 76 932). Prisen er kr 250,- per trening.

Oppstart høsten 2014 er mandag 18.08.2014

Heidi Holm er et kjent navn i ryttersporten, både som tidligere konkurranseutøver og trener. De siste årene har hun oppholdt seg i Danmark, men mange husker fortsatt da hun drev ridesenter på Strand og arrangerte Norges kjekkeste sommer- og påskeleirer! Heidi er nå bosatt i Egersund og reiser mye rundt på stevner sammen med datteren Inger Marit.

 

Ledig stallplass på Kolnes

(06.08.2014) Stall Kolnes har ledige plasser, og tilbyr oppstalling som passer både konkurranse -og hobbyhester. Trivelige bokser, utegang til alle, innarbeidede rutiner og et godt miljø. Ukentlige sprang og bakketreninger med Heidi Holm, dressurtreninger med Grethe Rognøy og Vivian Harrison. Aktiv rideklubb på senteret, som bidrar med stevner og sosiale aktiviteter!

For spørsmål, ta kontakt med sentereier Hilde Eriksen, mob 900 66 652

 

Møkking av ridebanen

(06.08.2014)

Det er veldig viktig at ALLE møkker etter seg på ridebanen etter endt trening. Dette gjelder både ute og inne!

 

Røyking forbudt

(06.08.2014) Det er ikke lov å røyke i staller, ridehall eller i tilknytning til ridebane hvor det er undervisning. Dette gjelder alle - enten du er ungdom, foreldre eller trener. Røyking skal kun skje på anvist plass, foreløpig rundt hjørnet ved inngangen til toalettene. Dessverre har vi ikke fått opp noe skilt enda.

Nettsidene er under oppdatering - gamle nyheter skal arkiveres...

Click to add text, images, and other content

2011


Suksess for Kolnes på Riska 19. juni

I LB:3 var det totalt 13 startende hvorav fire plasserte og Kolnes fikk hele fire plasseringer i denne klassen.
Smedvig, Johanne Theodora tok 1. plassen med med hele 67,500%
3. plassen gikk til Horn, Gina Susanne med 63,750%
Det var en tredelt 4. plass hvor Stine Lund Olsen og Anette Olsen tok to av plassene med 61,250%
Sandra Elisabeth Aga ble første uplasserte med en 7. plass med 60,833% og Lene Sanne fikk en 10. plass med 58,750%
 
I LA:3 var det totalt 10 startende hvorav tre plaserte, Kolnes fikk to av tre plasseringer i denne klassen.
2. plassen gikk til Anette Olsen med 62,222% og like etter fulgte Live Eriksen med 61,852% og fikk en 3.plass.
5. plassen gikk Lene Sanne med 57,037%, 6. plassen til Smedvig, Johanne Theodora med 54,815% og 7. plassen gikk til Sandra Elisabeth Aga med 53,704%.
 
En kjempe flott og sosial dag! Mvh Anette

Publisert 21.06.2011

 

Rogalandscup i dressur 2011

 
Fotograf: Eivind Furlund

Kolnes Rytterklubb gratulerer Gina Susanne Horn/Desire Skønager med førsteplass i Rogalandscupen LC og Live Eriksen/Campari med tredjeplass i Rogalandscupen LA!

Fra Kolnes deltok også Johanne Smedvig på Orkidé, som tok en flott tredjeplass i LB:3 på søndagen, hvorpå de havnet som nr 5 i Rogalandscupen i LB. Stine Olsen Lund gjorde det også godt på søndagen, da hun og Zandiego fikk 5. plass i LB:3. Gratulerer!

Se fullstendige resultater fra dressurstevnet på Nord Karmøy 11-12 juni her
Se resultater fra Rogalandscupen i dressur her

Oppdatert 16.06.2011


Suksess for Kolnes på regnvåte Randaberg

I helgen avholdt Randaberg Ryttersportsklubb D-stevne i dressur med 3. avd. i Rogalandscupen, og Kolnes var godt representert. På lørdagen var værgudene nådeløse, noe som gjorde både oppvarmings -og konkurransebanen gjørmete og nesten håpløs å ri på. All honnør til sporty ryttere som trosset været og stilte opp. Det var så og si ingen strykninger, og ingen ba om dispensasjon for antrekk. Dressurrytterne holdt stilen fra morgen til kveld! Været ble heldigvis bedre på søndagen og Randaberg Ryttersportsklubb jobbet på spreng for å bedre baneforholdene på sitt første D-stevne noensinne:-)

Kolnes rytterne oppnådde gode resultater begge dager. På lørdagen vant Anette og Aijo LB:1 med 65%, tett etterfulgt av Live og Campari med 64,583%. På søndagen gikk førsteplassen i LC:3 til Gina Susanne Horn og Desire. De fikk 67% og leder dermed Rogalandscupen i sin klasse. I LA:0 gikk andreplassen til Live og Campari med 64,583% og tredjeplassen til Emily Knight og Verona med 61,613%.

 
Anette og Live i LB:1 lørdag                                            Synnva, Live og Emily i LA:0 søndag

Se fullstendige resultater her

Publisert 30.05.2011


Kolnes slo til på Rosseland

Kolnes hadde en fantastisk helg hos Rosseland Ryttersportsklubb i påsken, hvor våre ryttere sørget for å ta seieren i samtlige ponnicup'er!

I Kingsland Cup kat 3 gikk seieren til Emilie på Jolly Graadahl! Cathrine vant Kingsland Oslo Horseshow Cup kat 2 med ponnien Dark Boy, tett etterfulgt av Maren Stranden og Heavens Goldika på 2. plass. Og jammen slo ikke Amalie og Monte til med 1. plass i Bjerke cupen for kat 1.

I tillegg var det flere av Kolnes rytterne som gjorde det bra. Se fullstendige resultater her

Publisert 04.05.2011


GALOPPLØP PÅ FORUS


Lykke og Epiton vant på Forus Travbane. Fotograf: Arnfinn Roaldsøy

Lykke og Epiton deltok i et galoppløp på 1000m for ponnier under en lokalkjøring på Forus Travbane tirsdag 28. september. De fikk 100m til 120m tillegg på de andre ponniene og jeg trodde at de skulle få slite litt med å ta de igjen. I løpet av vel en halv runde hadde hun pasert de andre og vant med en kmtid på 1.22 og det ble sølvpokal og hestedekken og intervju på sermoniplass.

"Dagens klareste seier" var kommentaren fra speaker. Det blir vel siste gang en araber slipper unna med 120m tillegg.

Neste år kommer det nye muligheter for galoppløp for ponnier på lokalkjøringen, så det er bare å stille opp. Vi kan trene på Forus Travbane med ponnier/hester, men ikke på tirsdager, som er løpsdag og torsdag kveld og ikke før kl 12 på lørdager. Vi må ikke glemme at det er en travbane og at vi holder oss litt unna når travhestene kommer flyvende. Ta kontakt om det er spørsmål.

Beste hilsner
Arild Magne Eriksen, mob. 91892573

KM Dressur - Haugesund 18-19 september

Til alles overraskelse klarte Kolnes å samle nok ryttere til å fylle to lag til KM i dressur for klubblag! Kolnes sitt motto for å starte KM Lag var "har du lyst - har du lov" og målet var å få med så mange som mulig på tur til Haugesund!

Lag 1:                                              Lag 2:
Emily Knight/Verona (LA)                  Emely Vangsnes/Rilian (LA)
Sandra Aga/Quinzy (LB)                   Nina Rasmussen/Cartharsis (LB)
Monika Eriksen/Conny (LB)               Live Eriksen/Campari (LB)
Carina Brandtzæg/Ravell (LB)           Johanne Smedvig/Orkidé (LB)

Seks av ekvipasjene reiste avgårde på fredag ettermiddag. Værmeldingen var dårlig, men turen over Boknafjorden gikk fint. Da vi kom fram på stevneplassen var det kaldt, vått og guffent, så det var ekstra gledelig at arrangøren hadde flyttet sine hester ut i teltstallen for at våre hester skulle kunne stå varmt og godt inne. Vi salte opp for at hestene skulle få strekke litt på seg etter reisen. Alle hestene fungerte fint inne i ridehallen. Vi skrittet også litt ute for å kikke på konkurransearenaen. Underlaget var vått og gjørmete og blomster og bokstavkasser hadde veltet i vinden. "Hvordan skal dette gå?" tenkte vi.

De fleste av oss overnattet på SAS hotellet og hadde en koselig kveld med hesteprat og rødvin mens vi la opp strategien for helgen. Vi våknet opp neste morgen med vinden som ulte rundt hjørnene og piskende regn. Vi lurte på om arrangøren ble nødt til å holde fast på rail og bokstaver mens stevnet pågikk? Bekymringen var unødvendig. Vinden roet seg utover dagen og innimellom regnbygene var det faktisk glimt av sol! Det var kun Emily Knight som startet KM individuelt, vi andre red åpne klasser på lørdagen. Vi hadde ekvipasjer representert i både LB og LA. Beste resultat ble Emely V med 3. plass i LB:Unghest (Rilian er jo ikke så gammel...). De øvrige resultatene bar nok litt preg av at både hester og noen ryttere mangler rutine, til tross for at Nina og Tharsis hadde en fin runde - vi må reise mer!

Søndag var en ny dag med nye gevinster og vi våknet til sol og nesten ingen vind. Nå ankom også de to siste ekvipasjene med ny iver og energi. Emily startet med å ri 2. avdeling KM individuelt for junior, men var ikke fornøyd med sitt resultat i forhold til hva hun og Verona har prestert tidligere. Lagkonkurransen begynte med 34 startende i LB. Beste resultat ble Carina på en sliten Ravell som fikk 7. plass i klassen. Johanne/Orkidé ble første uplasserte. Resten av gjengen like etter. Vi hadde to ekvipasjer i LA og disse gjorde en hederlig innsats på slutten av en hektisk stevnehelg. Emely og Rilian fikk en 5. plass! I sammendraget havnet våre to lag på 6. og 7. plass, men alle var i alle fall enige om at det hadde vært en kjekk og lærerik helg. Iveren for dressur er i fremdrift. Takk til Astrid som lagleder, Nina som trener og rideklubben som dekket startavgift!

Se fullstendig resultatliste

Oppdatert 30.09.2010

NM-lag sprang for ponni

I helgen gikk Lag-NM i sprang for ponni av stabelen på Rogaland, med blant annet Powercontrol og Bjerke Eiendom cup. Våre jenter gjorde det jevnt over veldig bra, med seier i flere av klassene! Både Vilde, Amalie, Cathrine, Maren og Jasmin kom hjem med sløyfer i rødt, hvitt og blått! Akkurat i Lag-NM gikk det ikke helt vår vei, der gikk seieren til nabo-og arrangørklubb Rogaland Rideklubb; Gratulerer!

Se fullstendige resultater her

Publisert 30.08.2010

Norgesserien 2010

KOLNES RYTTERKLUBB TOK 2. PLASS I NORGESSERIENS 3. DIVISJON!

                        

3. divisjonslaget, bestående av Jasmin/Fort Hill, Nathalie/Blackie, Anne Louise/Bonnie og Maren /Goldika, tok 2.plass i Norgesserien! Gratulerer til de flinke jentene. Se fullstendige resultater her

1. divisjonslaget, bestående av Liv Merete/Petball, Trine/Tibson, Monika/Conny og Vibeke/Cherwood, ledet Norgesserien etter 1. avdeling, men pådro seg dessverre såpass mange feil i finalen at de gikk fra topp til bunn på listen! Nok et bevis på at sprangriding ikke er en lett sport, og at alt må klaffe for å være på topp. Uansett veldig bra innsats fra noen supergode jenter! Se fullstendige resultater her

Oppdatert 25.08.2010

AEG 2010

AEG ble en kjempesuksess for både Kolnes ryttere, andre ryttere og publikum!

Anne Louise Ravn/Bonnie startet Stall Kubberød Ponnicup 18-20 februar. Vibeke Vestrheim/La Cordaire og Monika Eriksen/Conny red Horze Cup 22-24 februar og til slutt hadde vi de utrolig talentfulle ponnirytterne Amalie Bloch-Johnsen/Magic Montender (kat. 1) og Cathrine Bjordal Tholo/Dark Boy (kat. 2) som avsluttet showet med å ri CSI Ponni klassene.

Stall Kubberød Ponnicup
Stall Kubberød Ponnicup bestod av tilfeldig valgte lag, og Anne Louise Ravn fra Kolnes var en del av "Fairytail Girls" som sammenlagt endte på 2. plass i cup'en! Gratulerer Anne Louise - håper du har hatt en begivenhetsrik opplevelse!

Horze Cup
Monika red en feilfri runde med Conny i oppvarmingsklassen til Horze Cup på mandagen. Vibeke og La Cordaire fikk dessverre to stopp. I første avdeling i cup'en plukket Vibeke og La Cordaire dessverre med seg noen bommer og fikk 12 feil, men Vibeke var fornøyd med å komme gjennom banen! Monika og Conny startet helt sist og det var kun fire feilfrie ekvipasjer før henne. Conny så kjempevåken ut, og de to klarte seg feilfritt gjennom banen og avsluttet med en 4. plass i klassen!!! Torsdag var finalen som gikk i 1.20m. Vibeke og La Cordaire fikk to stopp på hinder 5 og 6. Disse var plassert like under to store skjermer, og Cordaire syntes tydeligvis det var spennende å se seg selv på storskjerm! Monica og Conny hadde en kjemperunde, men fikk dessverre to nedslag. De to endte på en kjempeflott 14. plass i cup'en som hadde 35 startende. Bra jobba jenter - håper dere har kost dere i AEG!

Fagkompetanse CSIP Ponni kat 1 og kat2
Amalie Bloch-Johnsen og Magic Montender fikk en strålende 7. plass i klassen etter to feilfrie runder på torsdagen. Cathrine og 2'er ponnien Dark Boy endte på en flott 9. plass med et riv i omhoppingen. Fredag kom Cathrine og Dark Boy på 4. plass etter feilfri riding. Amalie og Magic Montender hadde 8 feilpoeng i klassen som gikk i 1.20m. Det er utrolig bra prestert av jentene våre! På lørdagen gikk finalen for ponniene, og her fikk Amalie/Monte ett riv, men det var en veldig fin runde og rytteren var strålende fornøyd. Cathrine/Dark Boy red Grand Prix på søndagen og kom på en flott 6. plass (første uplasserte). Strålende innsats av rytterne våre på et så stort stevne! (01.03.2010) 

Fullstendig resultatliste finner dere her

Kolnes tok bronse i KM lag for ponni!

Kolnes Rytterklubb sitt ponnilag tok bronse i KM på Sandnes og Jæren 12. september

Laget bestod av:
Amalie Bloch-Johnsen/Magic Montender
Nathalie Østbø/Jolly Graadahl
Maren Stranden/Goldica

Vi gratulerer!

Kolnes tok sølv!

Kolnes Rytterklubb tok sølv i lagkonkurransen under KM i dressur på SjR

Laget bestod av:
Nina T Rasmussen/Knold Langmose (LA)
Emily Knight/Flying High (LB)
Monika Eriksen/Conny (LB)
Elizabeth Austdal/Zop's Suna (LB)

Iselin Svendsen/Komet startet KM individuelt for ponni (LB)

Heia Kolnes!!

Fullstendig resultatliste finner dere her

Publisert 30.08.09

Sommerleir

Rideleir hos Marit sommeren 2008

 

Nå er sommeren snart her og mange skal på rideleir. Vi tar i den forbindelse et lite tilbakeblikk på fjorårets rideleir hos Marit. Det var en fin gjeng sprangjenter fra Egersund, Ålgård, Sandnes & Jæren og naturligvis Kolnes. Jentene hadde fantastisk sommervær og fikk til og med bade med hestene. Det er ikke ofte man ser mange hester på Solastranda, men drar man sent er det lite mennesker. Passer en også på å møkke er det ingen som sier noe negativt; heller tvert i mot - noen turgåere fikk seg en flott opplevelse.

Under avslutningsfesten ble en del familiemedlemmer utsatt for vannballongkasting (se bilde), arrangert av noen sprangjenter. Det ble en våt ”fornøyelse”, men det var heldigvis varmt.

 

I år arrangeres det flere rideleire på Kolnes.

Hilde har sin ponnirideskole som vanlig, til glede for de mange ponnirytterne.

For de med privathester har Marit flere tilbud for både store og små; dagleir i uke 26, voksen weekend 26.-28. juni og tilslutt overnattingsleir i slutten av juli (fullt).

 

Vi gleder oss til noen flotte ridedager/uker og håper på flott sommervær!

 

Se bilder fra fjorårets rideleir

 

Publisert 28.05.09

 

Stevnerapport 16.05.09

Da støvdjevelen besøkte Kolnes - DI stevne sprang 16. mai

 

Stevnet startet med flott solskinn, men litt vind. Vind kan vi tåle, men virvelvind er vi ikke vant til. At den til og med skulle sveipe over selve banen var en merkverdig opplevelse; hindermateriell veltet og de letteste fikk seg en liten flytur. Noen av blomstene forsvant. Heldigvis var alle hestene forholdsvis rolige og Maren på Kira, som da var på banen, beholdt kontrollen. Det var godt det gikk såpass bra og ingen ble truffet av verken gjenstander eller hester. Far til en av rytterne fikk festet fenomenet på film, som igjen ble en liten sak på Dagbladet.no.

 

Støvdjevelen gjorde inntrykk på de fleste, men det gjorde også våre ryttere. Oppmøte var over all forventning, 40-50 i de fleste klassene, så det ble hard konkurranse om plasseringer. Våre ryttere en kjempeinnsats; både de med og uten plassering.

 

Vi takker alle som stilte opp på dugnad, både før, under og etter stevnet. Det er kjekt når folk bidrar siden inntektene fra stevner kommer oss alle til gode!

 

Se bilder fra stevnet

 

Publisert 26.05.09

 

Marit fikk æresprisVår hovedtrener i sprang og styremedlem, Marit Hegre Stranden, fikk sprangsportens ærespris under awards-utdelingen på AEG!

Les mer

D-stevne i sprang på Sola 22-23 november

Det var den helgen det plutselig ble vinter, og som kjent blir det ganske vanskelig å komme seg opp bakkene til Snøde på vinterføre... men det var allikevel noen Kolnes-ekvipasjer som kom seg på stevne denne helgen.

Lørdag 22. november
Det er ikke mye som kan stoppe Maren, og på lørdagen var hun sammen med Pricilla og Heaven's Goldika de eneste som startet for Kolnes. Hun fikk en 2. plass med Pricilla i LB og gjorde det også godt med Goldika i denne klassen. Hun startet også LA med begge ponniene og gjorde god figur.

Søndag 23. november
På søndagen var kjøreforholdene blitt mer stabile og det var flere tilreisende på stevnet. Silje og Adriane står på Kolnes, men rir for Rogaland ut året. Silje og hennes Double Action var ute i 0.80 m og hadde en fin runde til tross for to nedslag. Adriane og Casandra Z gjorde det bra i 1.30 m , men pådro seg dessverre 8 feil.
I ponniklassene fortsetter Maren å briljere. I LA delte hun førsteplassen med seg selv! Og på 3. plass fikk vi en annen dyktig Kolnes-rytter; nemlig Amalie med 2'er ponnien ET. Kolnes gjorde med andre ord rent bord i denne klassen. I LA for 1'er ponnier hadde Amalie og hennes andre ponni, Monte, to knallfine nullrunder, men tiden holdt dessverre ikke til plassering. I MB slo Maren seg selv og tok 1. plass med Pricilla og 2. plass med Goldika! Det er ingen tvil om at Kolnes har flinke ponniryttere, og vi gleder oss til jentene blir gamle nok til å starte mesterskap!

Av Carina, 24.11.08.

Landsstevne i sprang på Rogaland

Kolnes hadde to ryttere representert på Landsstevnet på Rogaland 25-26 oktober. På tross av storm og regn, så ble det en vellykket stevnehelg for to av våre mest aktive ponniryttere.

Amalie Bloch-Johnsen hadde med seg begge ponniene og startet LA kat.2 med Aastrupsgaards Eternity og LA kat.1 med Magic Montender på lørdagen. Hun fikk ett riv i omhoppingen med begge to og var strålende fornøyd med resultatet. På søndagen vant hun LA kat.2 med "ET" og fikk 4. plass i LA kat.1 med "Monte". Amalie startet også MB kat.2 med ET på søndagen. Her fikk de dessverre to filleriv i grunnomgangen, men det var kun én feilfri i klassen og Amalie var kjempefornøyd med ponniene sine hele helgen.

Maren Stranden startet med Heaven's Goldikka og de to hadde også en fantastisk stevnehelg. Hun fikk 3. plass i LA kat.2 på lørdagen og 2. plass i samme klasse på søndagen. Veldig bra jobbet!

Adriane Taksdal og Casandra står på Kolnes, men starter for Rogaland denne sesongen. De to startet 1.20 og 1.35 på lørdagen og 1.30 på søndagen. Casandra hoppet knallbra (leste jeg på Facebook - hahaha), så jeg regner med at Adriane også er fornøyd med helgen.

For fullstendige resultatlister, se her

Publisert 29.10.2008

D-stevne dressur 20-21 september på Kolnes


Takk til alle de involverte for et flott gjennomført dressurstevne!
Resultatene finner dere her

- Stevnekomiteen -

Publisert 22.09.08

Bruk av hinder til egentrening

Påminnelse!!

Styret i Kolnes Rytterklubb har, av sikkerhetsmessige grunner, vedtatt at det ikke lenger er anledning til å drive sprangtrening på egenhånd. Dette gjelder imidlertid ikke bommer og kavalettis. Dette er praksis hos samtlige rideklubber i området og vi ber alle ryttere om å rette seg etter dette. Les styrevedtaket her

Publisert 21.08.08

Rapport fra helgetrening

Sprangrytterne ble invitert til lørdagstrening hos Marit den 7. juni

Det var et flott sommervær og ble en kjempedag for både ryttere, hester og publikum/hjelpere. Treningen foregikk på gressbane rett ved Marit's hus, som ligger ved Solastranda. Etter en god gjennomkjøring for hest og rytter, var alle svette. Hestene ble sluppet og fikk gå fritt rundt å beite, mens de yngre, tøffe rytterne tok et bad i Nordsjøen for å kjøle seg ned.

Vi takker Marit for å ha invitert oss, og gitt oss en annerledes og kjekk trening i det fine sommerværet.

Se bilder fra treningen her

Publisert 23.06.08

Stevnerapport fra Riska

Dressur på Riska
Da vi fra Kolnes kom til Riska søndag 8. juni ble vi møtt med godt vær og god stemning. Lene på Kolnes Lena og Gina på Desire startet før jeg kom, og jeg fikk ikke sett på resultatlistene (Gina/Desire vant LC:2!! - ref. Carina). Marita og Gondo slo til i LA:2, på tross av litt uenighet under oppvarming, og delte en velfortjent 2. plass med Miriam fra Riska. Under oppvarmingen min gikk alt strålende, men inne i hallen ville ikke Virgo høre på meg lenger - hestene utenfor var mye mer spennende! Jeg startet i LA:5 og, og med kandar på var det mye lettere å holde konsentrasjonen til Virgo, og det var bare kjekt å ri. Jeg var veldig fornøyd, selv om det ikke ble noen plassering denne gangen.
 
Alt i alt tror jeg Kolnesrytterne var fornøyde med dagen, og drar gjerne igjen på tur til Riska =)

Hilsen Vibeke V

Stevnerapport fra Egersund og Sandnes

Helgen 31. mai - 1. juni 2008 har det vært D-stevne i sprang i Egersund og L/E stevne i dressur på Sandnes og Jæren

Sprangrytterne våre hadde et kjempestevne ifølge resultatlistene. Når det gjelder ponnirytterne, så har vi jo nesten blitt vant til at Maren ligger på topp. Denne helgen hadde hun i tillegg med seg tre ponnier og viste godt igjen på resultatlistene med både 1. og 2. plasser! Amalie har også god grunn til å smile. Hun tok seieren i 0.80m feil og stil, noe som er utrolig godt gjort i det selskapet som stilte til start. Hun og ET fikk også 3. plass i LB ponni, hvor Maren kapret både 1. og 2. plassen. Ellers ser jeg at både Hanne/Cornelia og Mona/Linadur fikk plasseringer i henholdsvis 0.80m og 1.00m klassen på lørdagen. Ser også ut til at Trine/Tibson hadde en 0-runde i 1.00m. Kjempebra prestert av Kolnes-gjengen! Beklager hvis jeg har glemt å nevne noen prestasjoner. Se fullstendig resultatliste her.

På Sandnes hadde vi følgende ekvipasjer til start: Carina/Sitta, Kjersti/Chimnas, Ann Elisabeth/Plastron og Emily/Flying High. Dessverre havnet ingen av disse blant de premierte, men vi hadde noen gode runder. Både Ann Elisabeth og Emily red til over 62 % i LB:2. Ann Elisabeth nådde målet sitt om å ri godkjent i LA:4 og virket fornøyd med lørdagens stevne. Carina var vel ikke fullt så fornøyd med sin 15. plass i LB:2. Sitta hadde bestemt seg for at ridehallen var et tåpelig sted å være så lenge det var så fint vær ute, og viste seg fra sin minst sjarmerende side. Jaja, vi får satse på bedre resultater ved neste anledning. Fikk ikke snakket med Kjersti, men utfra resultatlistene, så kan det tenkes at Chimnas var enig med Sitta om at ridehallen var skummel... Ann Elisabeth skulle i ilden på søndagen også, og red godkjent program også i LA:5. Resultatene finner dere på SjR stevneside.

Stevnerapport fra Laland 12. mai

Mandag 12. mai var Kolnes Rytterklubb invitert til utvidet klubbstevne i dressur hos Laland Rideklubb

Fra Kolnes reiste Marita/Gondoljär, Iselin/Komet, samt Lykke og Live/KA Epiton. Andre Kolnes-medlemmer som startet på stevnet var Gina/Desire og Oda/Donnerkeil. Jeg har ikke sett resultatlistene, men har i alle fall fått med meg at Gina vant LC og at Marita gikk helt til topps i LB! Jeg fornemmer også at Oda var en sterk kandidat til 1. plassen i LA på mandag. Ellers har jeg snakket med Live og Iselin som var fornøyde med stevnet på Laland.
(Lene og Kolnes Lena måtte dessverre trekke seg fra stevnet, da Lena nektet å gå inn på transporten...)

Se prop'er her

Stevnerapport fra Bryne 3. mai

Lørdag 3. mai var Kolnes Rytterklubb invitert til utvidet klubbstevne i dressur  hos Bryne Hestesportsklubb på Tjøtta.

 

Solen skinte og Jæren viste seg fra sin absolutt flotteste side da 6 ekvipasjer reiste avgårde til Tjøtta. De som tok turen fra Stall Kolnes var Live og Lykke/KA Epiton, Marita/Gondoljär, Carina/Sitta og Vibeke med både Vikky og Florinova. I tillegg startet også Oda/Donnerkeil, Gina/Desire og Silje Kristin/Blackie for Kolnes på dette stevnet. Det vil si at Kolnes viste godt igjen på både startlister...og resultatlister skulle det vise seg!

 

LD:1 Lykke red til godkjent resultat og fikk sløyfe for sin innsats med KA Epiton

LC:2 Gina/Desire gjorde rent bord og tok førsteplassen med 67,08%. Live/KA Epiton ble første uplasserte med 58,33%

LB:Unghest Gina tok seieren igjen med 61,36%. Live debuterte i LB med godkjent resultat, 52,75%.

LB:3 Vibeke/Vikky kapret 1. plassen med 61,42% og jammen fikk hun ikke delt 2. plass med ponnien til 57,85%. Marita og ”Gondo” er tilbake i rampelyset og delte 4. plassen med Silje Kristin/Blackie med 57,5%. Kun ett lite poeng fra plassering.

LA:2 Dette var Carina (min) sin LA debut med Sitta. På oppvarmingen fungerte det meste greit, men da vi ble ønsket velkommen i banen, så raknet alt! Railen var farlig, dommeren var farlig og for ikke å snakke om kuene som gikk på jordet ved siden av! Det holdt til 55,21% og en delt 3. plass (noe som vil si delt sisteplass iom at det bare var 4 ekvipasjer med – hahaha).

LA:5 Oda/Donnerkeil var i en klasse for seg og tok seieren med 65,8%. Vibeke og Vikky havnet på en gledelig 3. plass med 57,41%

 

Tusen takk til Bryne Hestesportsklubb for at vi ble invitert. Det var et veldig koselig stevne og vi kommer gjerne tilbake ved en senere anledning! - Carina -

 

Se fullstendig resultatliste her

Utvidet klubbstevne VIBA 9. mars 2008

Søndag 9. mars var Kolnes invitert til utvidet klubbstevne hos VIBA. Undertegnede var på hyttetur i Sirdal, men har fått med seg at Kolnes var representert med hele 9 ekvipasjer og at 5 av disse kom hjem med premie!

I LD:1 gikk 4. plassen til Live og Epiton. Det er flott prestert første gang på stevne!
I LC:3 gikk 2. plassen til Silje Kristin og Blackie, som er medlemmer av Kolnes selv om de står på Soma. 3. og 4. plassen gikk også til to Kolnes ekvipasjer, nemlig Amalie/SR Prostanie og Lene/Kolnes Lena. Kjempeflott jobbet!
I LB:4 havnet Marita og Gondoljär på en delt 4.plass. Utrolig kjekt at Marita endelig er i gang igjen.

Se fullstendig resultatliste her

Stevnerapport fra SjR 17. februar

Søndag 17. februar var Kolnes Rytterklubb blant de inviterte til utvidet klubbstevne i dressur på Sandnes & Jæren Rideklubb. Fra Kolnes reiste Martha med Felix og Carina med Ravell.

Felix er jo bare babyen enda, så Martha var påmeldt i LB:Unghest. Fikk ikke sett dem, men ser av resultatlistene at de havnet på 8. plass med 52,7 %. De to har gjort det så utrolig bra tidligere, så jeg tviler egentlig på at Martha var fornøyd med resultatet. Uansett så er det kjekt at de er i gang igjen

Jeg (Carina) og Ravell startet LB:3 og LA:3. Ravell oppførte seg virkelig eksemplarisk på stevneplassen. Ingen tull og tøys. Vi fikk 57,9 % i LB:3 og havnet på 5. plass. Det var første gangen jeg skulle ut i LA og hadde ikke så høye forventninger til verken meg selv eller hesten. Synes selv det gikk ganske greit, sett bort fra noen små feil underveis. Vi fikk i alle fall godkjent med 52,1 %.

NB! Tidligere Kolnes-rytter Ingelin Egeskog med "Bølle" gjorde det kjempebra på stevnet. Det står i listene at hun fremdeles representerer Kolnes, men er litt usikker på om det stemmer. Det hadde vært veldig kjekt om hun fremdeles gjorde det, for dette er en ekvipasje som kommer til å nå langt!

Tusen takk til SjR for et kjekt stevne!

Se fullstendig resultatliste

Stevnerapport fra Sola 9-10 februar

Fem ekvipasjer stilte til start for Kolnes på D-stevne i sprang med innlagt Rogalandscup 9-10 februar

Les stevnerapporten her


Kamilla holder Mistral som er "stand in" for Pricilla med rytter Maren. I midten Amalie og ET
og til høyre Anine og Fred. Berit løp og gjemte seg da kameraet kom frem.

Publisert 15.02.08

Referat fra dressurstevne på Karmøy 5-6 mai

Ingelin og Bølle var på Karmøy forrige helg og startet 4. kvalifiseringsstevne i Rogalandscupen.
Reisebrev:
Det var noen trøtte jenter som sto klar til avgang i stallen lørdag klokken kvart over seks.Fulle av iver og pågangsmot tok vi turen over til Karmøy. Vi bestakk bølle med litt høy og ferjeturen gikk smertefritt. Det var stort for ingelin og bølle å bli mottatt med skilt på boksdør og det hele,,,, Strålende vær la en super ramme rundt stevnet og ingelin fikk en flott 2 plass i lc1. Søndagen ble verre... kuling, regn og hele nordsjøen kom feiende over banen, men vi på kolnes er ikke av den pysete typen. Litt vær tåler vi. Ingelin og Bølle red seg inn til en suuuper 1 plass. Kalde og slitne la vi turen hjemover,og på ferjekaien i Skudenes fikk vi beskjed om at noe dyretransport over fjorden rett og slett ikke var forsvarlig pga været og vi måtte kjøre rundt. Bølle var tålmodigheten selv og tok turen fint. Det var godt å være vel hjemme på kolnes igjen..
Hilsen Kerstin, Ingelin og Bølle
 
Kolnes Rytterklubb gratulerer Ingelin med flott innsats og strålende resultater!

D-stevne i dressur SJR

D-stevne i dressur med 2. kvalifisering til Rogalandscupen
Det var to trøtte jenter som møttes i stallen på Kolnes kl 08:00 for å slippe ut hestene før de skulle stille som "cheer-leaders" på søndagens stevne på Sandnes og Jæren. Elin og jeg er ikke helt i stevneform enda, så derfor tenkte vi at vi skulle heie på de andre! De fleste ekvipasjene hadde reist fra stallen, for stevnet startet allerede kl 08:00 på grunn av så mange startende.

Vel ute på Foss Eikeland, rigget vi oss til på tribunen, og ble etterhvert møtt av flere ivrige Kolnes-fans. Vi hadde fire ekvipasjer med i LC:2. Det var Hege & Pluggen, Iselin & Komet, Catharina & Renko og Ingelin & Bølle. Alle sammen var fornøyde. Ingelin og Bølle lå lenge an til plassering, men endte opp som første uplasserte. Oda & Macho står på Kolnes, men starter for Sandnes og Jæren. De oppnådde en flott delt 2. plass med over 72%. Veldig bra innsats av alle Kolnes-jentene!

I LB:3 og LA:2 startet Monika og Armano, og det gikk helt supert! De fikk 61 % og en delt 4. plass i LB'en og over 63 % og 2. plass i LA - endatil med en feilriding. Gratulerer så mye!

Fullstendige resultatlister finner dere her
God påske fra Carina 

Publisert 02.04.07

Stevnesesongen er i gang!

Sprang:
Etter to runder av Rogalandscupen i sprang, så ligger Berit Bloch- Johnsen og "Sofus" på 3. plass i LC-cupen! Til helgen er det tredje kvalifiseringsstevne på Rogaland og vi ønsker Berit og de andre startende fra Kolnes lykke til! Foreløpige resultater Rogalandscup sprang 2007

Dressur:
Sesongens første D-stevne i dressur ble avholdt på Sandnes og Jæren 11. februar. Da hadde Kolnes tre ekvipasjer til start. Rogalandscupen i dressur starter i Haugesund 24. mars. Har hørt rykter om at flere har tenkt seg oppover - det er gledelig å høre 

-Carina-

Publisert 15.03.07

September-stevne på SJR

Stevne-gjengen er i gang etter sommerferien, og hele syv ekvipasjer startet for Kolnes på helgens stevne på Sandnes og Jæren:

Charlotte M/Nikita, Jeanett/Kalypso og Eileen/El Araij startet LC
Charlotte A og Opi startet LC og LB
Angelica og Komet startet LB (tror jeg...)
Monika/Armano og Kerstin/Witse startet LB og LA

Ingen av Kolnes-rytterne fikk plassering denne gang, men de fleste var meget godt fornøyde med hestene og egen prestasjon. Resultatene er ikke kommet på nett enda.

Publisert 11.09.06

 

D/L/E stevne i dressur SJR 19-21 mai

Kolnes Rytterklubb var representert med to ekvipasjer på helgens stevne på Sandnes og Jæren. Hilde og Ubitzi startet LA:4 på fredagen, men nådde ikke helt opp på resultatlisten. Angelica og Komet startet LB:0, som var en distriktsklasse på lørdagen. Her klinket de til med en 2. plass med 59,2%. Kjempebra prestert av Angelica og Komet'en som har hatt en kjempe fremgang den siste tiden! På søndagen skulle Hilde i ilden igjen i LA:FEI, og denne gangen gikk det mye bedre. De leverte en kjempefin runde, og endte på en 6. plass. Det ble ikke så høye prosenter, for helgens dommere var strenge. Dette var tross alt et L/E stevne og her gir ikke dommerene ved dørene... så veldig bra av Hilde og Ubitzi:)

Vi gleder oss til fortsettelsen neste helg på vårt eget stevne på Kolnes!

Publisert 21.05.06

Rogalandscupen i dressur 2006

Det har til nå vært arrangert to kvalifiseringsstevner i Rogalandscupen i dressur 2006. Det første gikk av stabelen 1-2 april på Sandnes og Jæren. Der hadde Kolnes fire ekvipasjer med i cup-klassene. Monika Eriksen ledet LB-cup'en etter første omgang. Ingen av våre ryttere reiste til Haugesund for å delta på det 2. kvalifiseringsstevnet som ble avholdt 22-23 april. Den tredje kvalifiseringen skjer på Spanne Rideklubb på Karmøy 13-14 mai. Det blir ingen fra Kolnes som reiser dit heller.

Det fjerde og siste kvalifiseringsstevnet i cupen blir som kjent arrangert av Kolnes Rytterklubb den 27-28 mai. Da trenger vi all hjelp vi kan få av våre medlemmer. Nancy kommer til å gå rundt med en liste hvor alle blir satt opp på forskjellige oppgaver. Vi kommer også til å trenge hjelp i forkant av stevnet. Vi må rydde og koste på tribunen og sekretariat/kiosk - området. Vi må også male bokstavkassene før stevnet.

Proposisjonene til stevnet ligger under Stevner 2006. Husk å melde på NRYF's blankett og send eller levèr til Eileen Quale innen fristen.
Finalen i cup'en går hos Viba 3-4 juni.

Foreløpig resultatliste (oppdatert) for Rogalandscupen finner du her

Publisert 16.05.06

D-stevne i dressur SJR 1-2 april 2006

Hele seks ekvipasjer fra Kolnes Rytterklubb stilte til start på Sandnes & Jæren i helgen. Jeg var dessverre forhindret i å stille som duske-dame, men her er en kort oppsummering. Det var høyt nivå og små marginer i helgens klasser:

Lørdag 1. april
I LC:2 oppnådde Jeanette/Kalypso delt 6. plass med 62,273 %. Angelica/Komet kom på delt 11. plass med nøyaktig 60,000 %. Hege var ikke helt fornøyd med Hallingplugg og resultatet 54,091 %, men skulle jo få en sjanse til på søndagen;-)
I LB:2 oppnådde Monika/Armano en 8. plass med 59,630 %. Nancy/Kalypso fulgte hakk i hæl med en gledelig 10. plass og 58,148 %.

Søndag 2. april (Rogalandscupen)
I LC:2 kom Jeanette/Kalypso på en 9. plass med 58,182 % og Hege/Pluggen fulgte like bak med 57,727 % - en stor fremgang fra dagen før;-)
I LB:3 kom endelig plasseringen vi hadde håpet på. Monika og Armano klinket til med 62,414 % og en kjempeflott 3. plass - Gratulerer!! Kerstin og Witse debuterte på D-stevne til godkjent resultat på 51,379 %.

Flott innsats av alle de startende!!
(Sukk fra meg som fremdeles venter på at Sitta skal bli bra i hasen sin...)

-Hilsen Carina-

Publisert 03.04.06

D-stevne i dressur SJR 18-19. mars

Kolnes var representert med fem ekvipasjer på Sandnes & Jæren sitt D-stevne i dressur på lørdag. Monika/Armano og Nancy/Kalypso skulle i ilden i den første klassen, som var en LB:0. Armano var kjempefin på oppvarmingen, men da han kom inn i ridehallen, så stoppet han opp. Det virket som om han fikk litt problemer med det tunge underlaget, og ekvipasjen endte på 7. plass med 55,417%. Kalypso synes fremdeles at det er litt nifst på stevner utenfor Kolnes, og han og Nancy endte på 10. plass med 51,250%.

I den tredje klassen, som var en LC:2, så var det Jeanett/Kalypso, Angelica/Komet og Hege/Pluggen sin tur. Jeanett imponerte med virkelig fin riding. Kalypso var mye roligere på sin andre runde i banen og de to endte på en flott 5. plass med 56,364%. Vi på "Kolnes-benken" syntes selvfølgelig at de fortjente mer, men flott prestert allikevel. Angelica red veldig korrekt med Komet, men de mangler litt energi og endte på en tre-delt (!) 8. plass med 53,636%. Hege og Pluggen greide seg fint gjennom programmet og kom på en 7. plass med 55%. Flott gjort!

Ingen av våre ekvipasjer stilte til start på søndagen, men nå er det kun to uker til Rogalandscup'en starter på Sandnes & Jæren! Siden er det mange stevner fremover. Ikke minst 27-28 mai som er på hjemmebane!
Fullstendig resultatliste finner du her

Publisert 20.03.06

D-stevne i dressur SJR 11-12 februar

Kolnes har vært på tur! 5 ekvipasjer stilte til start i henholdsvis LC og LB på Sandnes i helgen.

LC:3 lørdag: Hege/Pluggen fikk en fin 4. plass på sitt første "reise-stevne", Angelica/Komet kom på 6. plass etter to feilridninger.
LB:2 lørdag: Monika/Armano stakk av med 1. plassen med hele 65,5%, og Carina/Sitta kom på delt 3. plass med 55,9%. Det var første stevnet utenfor Kolnes for Nancy og Kalypso, og det var tydelig at dette var litt nifst, for Kalypso var veldig kikkete inne i hallen og ropte på vennene sine, og Sitta og Armano svarte. Nancy/Kalypso endte på 51,1% - og godkjent.

LC:2 søndag: Angelica/Komet var først ut, men klarte å ri feil denne gangen også. De endte opp med 56,4% og var ganske fornøyde med det. Hege/Pluggen red kjempefint og fikk 55%.
LB:3 søndag: Monika og Armano slo til igjen! Armano virket litt trøtt på oppvarmingen, men det holdt lenge til en førsteplass med 61,7%. Carina og Sitta kom på en gledelig 2. plass med 56,9%. Kalypso syntes fremdeles at hallen på Sandnes var nifs og når mor rir to feilridninger, så endte de opp med 49,6%

Fullstendige resultatlister finner dere her

Det ble lange dager på stevnet iom at vi delte transport, og alle er vel enige om at vi trenger litt mer rutine når det gjelder reise/transport og nye plasser. Men nå virker det som om Kolnes er på vei mot økt aktivitet, og vi skal nok vise igjen på stevnene utover sesongen! Takk for en fin helg alle sammen!

Publisert 13.02.06

FDAT-stevne på Kolnes 5. februar

Det var en hektisk søndag på Kolnes da FDAT hadde leid anlegget for å avholde sprang/dressur stevne. Stevnet var åpent for alle, men med egen premiering for travhester. Det var rekordmange deltakere og stevnet varte fra 09.00 om morgenen til nærmere 20.00 på kvelden. Stevnearrangørene måtte improvisere litt da det viste seg at oppvarmingen måtte skje innendørs pga snø og frost. Dermed ble det litt forsinkelser, men det er slikt man må regne med.

Kolnes hadde faktisk noen representanter i sprangklassene. Kristin/Hemulen fikk Clear Round i 0.40m, men i 0.60m ble det litt for mye for en ung hest og det endte med disk. Det samme skjedde dessverre med Charlotte/Nikita. Hanne/Monikas Girl vant 0.60m klassen! De to gjorde det også godt i 0.80m med 4 feil. Det samme fikk Carina (meg) og sprangdebutanten Sitta etter en liten volte underveis i banen.

I dressuren briljerte Kolnes! I LD:1 kapret Charlotte/Nikita, Iselin/Komet og Ingelin/Belmondo henholdsvis 1., 2. og 3. plass. Flott levert av flinke jenter. I LC:3 vant Hege/Pluggen!! Nancy/Kalypso vant LB:2 med imponerende 70%, tett etterfulgt av Monika/Armano med 68,8%. Kerstin/Witse endte på 58% og Carina/Sitta på 57%.

Fullstendig resultatliste er lagt ut på FDAT sine hjemmesider. Beklager hvis jeg ikke har fått med meg resultatene til alle Kolnes rytterne her. Alle gjorde det kjempebra, og jeg er stolt over alle de flotte rytterne vi har i klubben vår ;-)

Takk til FDAT for et kjekt stevne!

Publisert 06.02.06

Kolnes Rytterklubbs vandrepokal

Catharina Verkooijen og friseren Renko gjorde det best i LD-klassen for klubbens medlemmer lørdag 26. november.

De "stjal" dermed pokalen fra Lene Sanne, og blir den andre ekvipasjen som får navnet sitt gravert inn på vandrepokalen. Det er John som har gitt den flotte pokalen til klubben, og den må vinnes 3 ganger før man får den til odel og eie.

Resultatlister for resten av stevnet finnes under "Stevner 2005". Bilder fra Jueshowet kommer snart!

Publisert 01.12.05

Vel blåst!

Tusen takk til alle som bidro til å gjøre helgens stevne til en kjempe suksess ;-)

Tilsammen 30 ekvipasjer fant veien til Kolnes 17.-18. september. De fleste ekvipasjene konkurrerte i klassene på LC og LB-nivå. Det er kjekt å se at stadig flere fatter interesse for å ri dressur, samtidig som vi gjerne skulle sett flere i de høyere klassene. Kolnes-gjengen hadde jevnt gode resultater hele helgen. Den som gjorde det best av oss var Anne M. Havn på Aleksander som oppnådde en delt 1. plass i LB:2 på lørdagen. Ellers havnet både Jeanett og Angelica Svendsen på premielisten med henholdsvis 2. og 3. plass i LC:2 på søndagen. Det virker som om flere av de unge og eldre rytterne stadig forbedrer seg og hestene virker i fin form. Eileen og El Araij debuterte i LB med godkjent resultat - kjempeflott!

Helgens arrangement var utrolig vellykket og jeg tror de fleste tilreisende var fornøyd med gjennomføringen av stevnet. Vi var i rute gjennom alle klassene, mye takket være en utrolig effektiv og flink dommer, Morten Østenstad.

Fullstendig resultatliste finner du under Stevner 2005

Publisert 21.09.05

D-stevne dressur, Sandnes & Jæren

Hilde Helstrup og Ubitzi hadde et kjempe-stevne i helgen 10.-11.september. På lørdagen fikk de en delt 3. plass i LB:4 med 55% i strålende solskinn på Sandnes & Jæren. På søndagen tok de 2. plassen i LB:2 med 58,9 %! De startet også LB:4, hvor de oppnådde 57,4 og en 4. plass. Flott levert Hilde!

Tre andre Kolnes-ekvipasjer deltok på stevnet. Sitta og jeg (Carina) debuterte i LC:2 og oppnådde 55%. Vi var godt fornøyde med det på det første stevnet vårt. Angelica og Komet debuterte også. Angelica var overraskende kald og rolig før starten. De to gjorde en flott jobb og fikk 51,4%. Lene og Gavata leverte en kjempefin runde, men fikk som så mange andre lide under dommerens strenge blikk og endte opp med 49,5%. Etter stevnet på lørdagen, tok Kolnes-jentene med seg hestene på en velfortjent tur i skogen på Foss-Eikeland, og alle var enige om at det hadde vært et kjekt stevne!

Publisert 12.09.05

Kjempebra jobbet!

Kolnes Rytterklubb var representert med tre ekvipasjer på Viba sitt D-stevne i dressur i helgen (20.-21. august). De startende var Lene Sanne/Gavata, Hilde Helstrup/Übitzi og Anne M. Havn/Junker Aleksander. Lene var uheldig og red feil, men Gavata viser god form og disse blir nok å regne med på stevnene fremover! Hilde og Übitzi hadde en kjempefin runde i LB:2 på lørdagen og red til 58%. På søndagen startet de LB:0 og red til 57%, noe som gav en 4. plass av 8 startende. Anne og Aleksander stakk av med 3. plassen i denne klassen med 58%. Dessverre gav ingen av prestasjonene sløyfe, da det bare var to premierte i klassen. Vi gleder oss til å følge ekvipasjene videre, både på SJR sitt stevne 10.-11. september og på vårt eget stevne 17.-18. september.

Publisert 23.08.05